Atšiauraus nesėkmių vėjo parblokšti „Palangos Kuršiai“ nepasiruošę gulėti sudėję kardus. Krenta visi, tačiau tikrasis charakteris ir dvasia pasireiškia tuomet, kai gebi pademonstruot, kaip moki pakilti. Būtent su tokiu mentalitetu palangiškiai šį savaitgalį stos į net du mūšius savo namų arenoje. Ketvirtadienį, spalio 24 dieną, į mūsų komandos tvirtovę atvyksta karingieji Gargždų „Gargždai“, o šeštadienį – už praėjusių metų ketvirtfinalį atsirevanšuoti pasiryžęs Molėtų „Ežerūnas“. 

Pilni naujų jėgų ir pykčio „Kuršiai“ sieks kaip reikiant atsitiesti, tačiau tam bus reikalingas gausus ir AKTYVUS mūsų sirgalių palaikymas! Būk kartu kaip kumštis šį savaitgalį ir padėk savo miesto komandai įveikti sunkumus. Dabar yra metas būti kaip niekada vieningais!

Įėjimas – NEMOKAMAS!

Rungtynių metu Tavęs laukia smagūs žaidimai su mūsų rėmėjų įsteigtais prizais! Tavo patogumui arenoje Max Coffee pasiūlys įsigyti kavos, arbatos gaiviųjų gėrimų bei užkandžių, o BC Palangos Kuršiai - komandos atributikos. Dalinkis šiuo įvykiu su savo draugais, būtinai atsivesk juos kartu ir susitinkam savaitgalį!