Jau vienuolikti metai festivalis „Pasaulio balsai“ plačiai atveria duris muzikai: pasitelkę gausią profesionalių atlikėjų komandą, festivalio organizatoriai liepos 21 – rugpjūčio 23 dienomis net trylika kartų klausytojų lauks Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje ir Palangos gintaro muziejuje.

Per dešimt gyvavimo metų festivalis išgrynino klausytojų lūkesčius ir subūrė savo klausytojų auditoriją - čia kasmet pasirodo ne tik išskirtiniais balsais galintys pasigirti solistai iš įvairių pasaulio šalių, bet ir dideli kolektyvai – orkestrai, chorai.

Kaip ir kasmet, festivalis ištikimas savo šūkiui – su muzika gyvenimas yra tiesiog geresnis. „Tai apdovanotųjų – muzikų ir solistų - reveransas muzikai ir klausytojams. „Pasaulio balsai“ sujungia gražiausius pasaulio balsus, padeda išgirsti skirtingų epochų kūrinius naujai ir skleisti muzikos magiją“,- sako festivalio meno vadovė, Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatė, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos profesorė Asta Krikščiūnaitė.

Visi festivalio koncertai prasidės 19 valandą.
Bilietai 1 val. iki koncerto pradžios parduodami Gintaro muziejuje